Élet-Stílus

Horváth Éva: Balin a férfiak odajönnek hozzánk az étteremben, elveszik tőlem Alexet, és mondják, hogy egyek nyugodtan

RTL Klub
RTL Klub
Tapasztalatai szerint a térségben olyan idős emberek sincsenek, akik arra szorulnának, hogy az utcán kéregessenek.

Horváth Éva és családja év elején költöztek ki Balira, most viszont egy hónapra visszatértek Magyarországra, hogy pihenjenek egy kicsit.  A szépségkirálynő ugyanis elmondta, rengeteget dolgoznak a párjával.

A Fókusz legutóbbi adásában a modell arról is beszélt, hogy csodálatosnak tartja a balinéz emberek családcentrikusságát, ahogyan azt is, hogy nagyon szeretik a gyerekeket.

Számomra az egy csodálatos dolog, amikor férfiak odajönnek egy étteremben, fogják, elveszik tőlem Alexet, és mondják, hogy egyek nyugodtan, ők majd addig sétáltatják, mutatják neki a virágokat, a madarakat, bármit

– magyarázta Horváth, aki szerint a Balin élő idősek sem szorulnak kéregetésre, mert a családtagjaik számára természetes, hogy gondoskodnak róluk.

Balin nincs olyan ember, vagy idős asszony, aki mondjuk szegény lenne, és arra szorulna, hogy az utcán kéregessen, vagy nehezen tudna megélni akár a nyugdíjából. A családtagok nem kötelezően támogatják az időseket, ez teljesen természetes dolog számukra.

A szépségkirálynő arról is beszámolt, hogy az elmúlt években azért Balin is megemelkedtek az árak, véleménye szerint pedig a turisták visszaérkezésével olyan többórás dugók jellemzőek a térségre, amelyekhez foghatót itthon nem látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik