Élet-Stílus

Amber Heard kérelmét elutasították, nem helyezik hatályon kívül a rágalmazási per ítéletét

Win McNamee / Getty Images
Win McNamee / Getty Images
Továbbra is van lehetősége fellebbezni.

Heteken át húzódott Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere, melyben végül július elején a színész javára döntött a fairfaxi bíróság: 15 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki.

Kapcsolódó

Amber Heard egy hónappal később fellebbezett a bíróság döntése ellen, jogi csapatával 43 oldalon át érveltek amellett, miért is nem Deppnek kellett volna megnyernie az ügyet. A színésznő azt szerette volna elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a rágalmazási per ítéletét, valamint töröljék a 10 milliós kártérítési összeget, amelyet a volt férje részére kellene fizetnie.

Kapcsolódó
Amber Heard nem akar fizetni Johnny Deppnek, fellebezett a döntés ellen
Tovább folytatódik a Heard-Depp háború, a színésznő jogi csapata 43 oldalban érvel amellett, miért nem Deppnek kellett volna megnyernie a pert.

Heard csapata többek között azzal is érvelt, hogy ellentmondásos adatra lettek figyelmesek a peres felek részére az esküdtekről kiküldött dokumentumokban. Állításuk szerint a 15-ös számú esküdt 1970-ben született az eredetileg feltüntetett 1945 helyett, így a színésznő képviselete megkérdőjelezi, hogy az esküdt egyáltalán alkalmas volt-e a szolgálatra.

A virginiai bíró szerdán Heard minden követelését elutasította, az esküdtre vonatkozó állítást pedig irrelevánsnak titulálta. Mindezek ellenére Heard továbbra is fellebbezhet az ítélet ellen a virginiai fellebbviteli bíróságon – írja a Guardian.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik