Élet-Stílus

A szexuális bűntettekért elítélt R. Kelly jegyben jár az egyik állítólagos áldozatával

Scott Olson / Getty Images
Scott Olson / Getty Images
A hírt a menyasszony közölte.

Június végén R. Kelly-t harminc év börtönre ítélték, amiért hosszú évekig akaratuk ellenére tartott fogva fiatal lányokat, akiket rabszolgasorsba taszított és szexuálisan bántalmazott. A börtönben nincs túl jó sora, de most úgy tűnik, akad legalább egy ember, aki még mindig kiáll mellette.

Kapcsolódó

A TMZ birtokába jutott jogi dokumentumok szerint az énekes egyik áldozata, Joycelyn Savage még az ítélethirdetés előtt levelet írt az ügyet vivő bírónőnek, amiben Robert Kelly menyasszonyaként mutatkozik be. Savage azért ragadott tollat, hogy enyhébb büntetés kiszabását kérje állítólagos jegyesére.

Az nem derült ki, hogy az eljegyzésre mikor került sor, de Savage állítja: ő nem az az áldozat, aminek a per során pozicionálták. Azt írta, a kapcsolata Kelly-vel csodálatos, és hogy a férfi a legjobb dolog, ami valaha történt vele az életében.

Robert nem az a szörny, aminek beállították. A Robert, akit én ismerek nagyon édes, gyengéd és kedves. Végülis mindig gondoskodott rólam, csakúgy, mint minden más nőről, akivel együtt volt

– áll a levélben.

Savage egyébként a per során nem tett eskü alatt vallomást, csak a szóban forgó levelet juttatta el a bírósághoz. Még a szülei sem tudtak az állítólagos eljegyzésről, és erős kétségeik vannak azt illetően, hogy valóban megtörtént a lánykérés, azonban az is igaz, hogy azóta nem nagyon beszéltek a lányukkal, hogy összejött Kelly-vel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik