Élet-Stílus

Járai Máté az őket ért kritikákról: Kírát elgáncsolták egy üzletben a szemem láttára

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Azt mondja, bizonyára egy Nyerő Páros-néző lehetett, aki nem kedvelte őket.

Járai Máté a Budapest Eye YouTube-csatornán bukkant fel egy interjúban, ahol többi között érintették a biszexualitás témakörét is, hiszen a színész pár hónapja coming outolt. Mint kiderült, a Pride-tól is megkeresték, hogy szólaljon fel a témában, de ezt udvariasan visszautasította Járai.

Én nem tartom olyan különlegesnek az esetemet. Most is megkerestek a Pride szervezői, hogy lenne-e kedvem… hogy beszélnék-e erről ott az összegyűlteknek. 1500 százalékos egyetértésem, toleranciám, szeretetem van ezzel a közösséggel, mégis azt gondolom, az enyém ez egy szimpla eset. Az én családomban mindenki azonnal elfogadta ezt, nem az volt, hogy éveken át hazudnom kellett, olyan közegben élnem, ahol nem elfogadóak.

Járai szerint ismert emberként megtette, amit kellett, beszélt a dologról, de ennél többet nem szeretne a biszexualitásával foglalkozni a nyilvánosság előtt. Ahogy mondja, neki még nem jutott eszébe, hogy férfi kezét megfogja az utcán, esetleg csókolózzon azzal, de azt nem akarja, hogy az olyan vélemények szabjanak gátat ennek, hogy „ez a dolog nem normális”.

Majd kitértek arra az interjú során, Járainak ki a legvonzóbb hazai nő és férfi celeb.

Van két modell srác, Dán Zsolt, a másik szintén egy modellfiú, Kovács Máté. Őket tényleg azért követem, mert inspiráló a szépségük. És a Vámos Viki, a Zséda.

Szóba kerültek az online és offline térben kapott kritikák, Járai úgy érzi, voltak kirívó eseteik a való életben is visszajelzések kapcsán.

Most a kis házunk előtt tele van kakálva az autóbeálló… a Kírát meg egyszer elgáncsolták egy világmárka üzletben a szemem láttára. Egyértelműen Nyerő Páros-néző volt. És futott oda a biztonsági őr, hogy jól látta ezt? Egy hatvanas nő volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik