Élet-Stílus

Cameron Diazt a tudtán kívül drogfutárnak használhatták a karrierje kezdetén

Anthony Harvey / Getty Images
Anthony Harvey / Getty Images
A kezébe nyomtak egy bőröndöt, hogy vigye Marokkóba.

Cameron Diaz a színészi pályája beindulása előtt a modellkedéssel is próbálkozott, kevés sikerrel. Egy podcastben mesélt arról, hogy a kilencvenes évek elején Amerikában egész jó pénzt keresett katalógusfotózásokkal, amikor viszont egy évre Párizsba ment, senkinek nem kellett.

Kábé egy munkát kaptam, de azt hiszem, inkább futárnak használtak, hogy drogokat szállítsak Marokkóba

– fogalmazott a színésznő, akinek egy zárt bőröndöt adtak a kezébe, mondván, a modellmunkához szükséges ruhái vannak benne.

A marokkói reptéren aztán megkérték, hogy nyissa ki a táskát, ekkor esett le neki, hogy milyen necces szituációba került.

Mi a fene van a bőröndben? Ott voltam én, ez a szőke, kékszemű lány Marokkóban, szakadt farmerben és platformtalpú csizmában, kiengedett hajjal. Rájöttem, hogy ez nagyon nem biztonságos

– idézte fel a körülményeket.

Végül azt mondta, a táska nem az övé, és fogalma sincs, hogy ki tulajdona lehet. Szerencséjére ez még azelőtt történt, hogy megszigorították volna a reptéri ellenőrzést, így ennyivel sikerült megúsznia a dolgot.

Nem sokkal az incidens után választották ki A Maszk című film női főszerepére, ami végül beindította a hollywoodi karrierjét. 2014-ben bejelentette a visszavonulását, a múlt hónapban azonban kiderült, hogy újra filmszerepet vállalt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik