Élet-Stílus

Nicki Minaj férje egy évig házi őrizetben lesz, mert nem regisztráltatta magát szexuális bűnelkövetőként

Robert Kamau / GC Images / Getty Images
Robert Kamau / GC Images / Getty Images
Kenneth Petty-t három év próbaidőre ítélték.

Három év próbaidő és egy év házi őrizet – ez az ítélet született Kenneth Petty, Nicki Minaj férjének ügyében, miután elfelejtette bejegyeztetni magát a kaliforniai szexuális bűncselekményeket elkövetők adatbázisába. Emellett 55 ezer dolláros bírság megfizetésére is kötelezték. A férfi tavaly bűnösnek vallotta magát, ha nem így tesz, akár tíz évre is börtönbe kerülhetett volna.

A New York-i adatbázisban rögzítve volt, de Los Angeles-be költözése után elhalasztotta ezt jelezni az ottani hatóságoknak. Erre egy 1994-es ügy miatt kötelezték, amikor egy 16 éves lány elleni nemi erőszak kísérlete miatt ítélték el. Négy évet töltött börtönben.

Nicki Minaj 2019-ben ment feleségül Petty-hez, egy fiuk született. A rapper korábban több alkalommal kiállt férje mellett, 2018-ban az Instagramján azt írta:

Ő 15 éves volt, a lány 16… és jártak. De hajrá, internet, úgysem tudjátok irányítani az életemet. Még a saját életeteket sem tudjátok irányítani.

Az állítólagos nemi erőszak áldozata, Jennifer Hough tavaly pert indított Petty és Minaj ellen, amelyben azzal vádolta a párost, hogy megpróbálták megfélemlíteni őt, hogy visszavonja a vádját.

Kapcsolódó
Megfélemlítés miatt perli Nicki Minajt és férjét egy 27 évvel ezelőtti nemi erőszak áldozata
A felperes azt állítja, Minaj és Kenneth Petty megpróbálták rávenni, vonja vissza egykori vallomását, melyben Pettyt nevezte meg erőszaktevőként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik