Élet-Stílus

Molnár-Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: Még mindig hiszek a szerelmünkben, ez az egész most már rajta múlik

Most külön vannak, de dolgoznak azon, hogy újra együtt lehessenek.

A múlt héten derült ki, hogy külön költözött Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien. Végleges szakításról egyelőre nincsen szó, mindketten azon dolgoznak, hogy megoldják problémáikat és új alapokra helyezzék a kapcsolatukat. Hogy mit tesznek ennek érdekében, arról Fazekas Vivien a Reggeli keddi adásában beszélt.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien cáfolják, hogy szakítottak
Azt nem tagadják, hogy nehéz időszakon vannak túl.

Azt mondta, a körülményekhez képest jól vannak, mindennap beszélnek egymással, folyamatosan tartják a kapcsolatot, és továbbra is szeretik és támogatják egymást. Közös döntésük volt, hogy a színész egy időre a szüleihez költözik.

Molnár Gusztáv nem volt képes feldolgozni az elmúlt év megpróbáltatásait, ezért ismét az alkoholhoz nyúlt, a probléma pedig akkorára nőtt, amit már nem volt képes kezelni. Feleségével úgy döntöttek, hogy hosszútávú megoldást és szakmai segítséget kell választaniuk annak érdekében, hogy a kapcsolatuk vállalható és folytatható legyen.

Fazekas Vivien azt tervezi, hogy a nyáron sok időt fog tölteni kisfiával, amikor pedig nem vele lesz, igyekszik megvalósítani az álmait. Augusztusban például egy hátizsákkal Olaszországba utazik.

A lelkemmel szeretnék foglalkozni és semmi más nem érdekel, csak hogy menjek és lássak.

A nehéz időszak után bízik abban, hogy idővel sikerül megoldaniuk a problémákat, de szerinte a munka nagy része már a párján múlik.

Még mindig hiszek a mi szerelmünkben, hiszek egy kapocsban, ami minket összeköt. Ez az egész most már rajta múlik, hogy ő ezt hogyan gondolja

– tette hozzá.

Azt mondja, ott biztosan nem tudják majd folytatni, ahol abbahagyták, ez a szakasz ugyanis már lezárult, kapcsolatukat új alapokra kell helyezni. Mind a ketten hisznek benne, hogy ez működhet.

Fazekas Vivien elképzelése szerint egy évbe biztosan beletelik, mire kiderül, hogy valóban van-e jövője a kapcsolatuknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik