Élet-Stílus

Kamionnal ment barátnője házának a dühös sofőr – Videó

BBC News
BBC News
Csodával határos módon senki sem sérült meg, amikor egy dühös kamionos, részegen kétszer beletolatott barátnője sorházi lakásába, két ingatlan azonban menthetetlenül rongálódott.

Beismerte tettét Derek Wellington, az a teherautósofőr, aki dühében kétszer tolatott neki barátnője házának egy pótkocsis nyerges vontatóval – írja a BBC.

Az incidens még tavaly szeptemberben történt East Kilbride-ban. A 34 éves Wellington éppen próbaidőn volt, mert korábban, egy edinburghi hotelben bántalmazta barátnőjét, a 33 éves Sara Cassidyt. A férfi megfejelte, majd megragadta, és falhoz vágta a nőt. Az ügy tárgyalásán a bíró elrendelte, hogy Wellington nem mehet Cassidy közelébe.

A férfi azonban 2021. szeptember 6-án késő este azzal hívta fel a nőt, hogy mindenképpen találkozni akar vele. Amikor Cassidy azt mondta neki, nem mehet át hozzá, mert már alszanak a gyerekek, Wellington dühödten azt felelte, hogy mindenképp oda fog menni, és a nappaliban fog leparkolni a kamionjával.

A férfi éjjel tizenegykor ért a házhoz, kétszer is beletolatott az épületbe, majd elhajtott a helyszínről. Bár az incidensben senki sem sérült meg, a sorház hét lakását azonnal evakuálni kellett. Két ingatlan olyan súlyosan sérült, hogy le kell őket bontani. Az anyagi kár meghaladja a 475 ezer fontot (kb. 220 millió forintot).

Wellington, aki előzetes letartóztatásban van, elismerte a tettét. Ítéletet augusztusban hirdetnek majd az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik