Élet-Stílus

Machine Gun Kelly az öngyilkossági kísérlete után a terápia minden létező formáját kipróbálta Megan Fox-szal

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A traumatikus eset két évvel ezelőtt történt.

Hétfőn mutatták be a Machine Gun Kelly-ről szóló, Life in Pink című dokumentumfilmet. A főszereplőt menyasszonya, a tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött Megan Fox is elkísérte a premierre, ahol a színésznő arról beszélt, hogyan próbálják feldolgozni a rocksztár korábbi öngyilkossági kísérletét.

Kapcsolódó

A terápia összes formáját kipróbáltuk, ami csak létezik. Találtunk egy szakembert, akivel nagyon jól tudunk együtt dolgozni párként és egyénileg is. Ez egyértelműen egy folyamat, és nem könnyű. Vannak nagyon nehéz részei, de a terapeutánk azt mondta, hogy egy kapcsolat egymás lerombolásáról szól, azonban a legtöbb embernek nincsenek meg az eszközei egymás vissza- és újjáépítéséhez

– fogalmazott a színésznő, aki szerint a szenvedés, a szenvedély és a szerelem folyamatosan ismétlődő ciklusokban zajlik az életben.

A filmben részletesen tárgyalják azt a 2020 júliusi estét, amikor MGK nem sokkal édesapja halála után megpróbált véget vetni az életének.

Kapcsolódó
Machine Gun Kelly egyszer le akarta lőni magát, de a fegyver nem sült el
Egy töltött pisztolyt tett a szájába, miközben Megan Fox-szal telefonált. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

A zenész azt mondja, az eset után Fox olyan lett számára, mint a Nap, szerinte a köztük lévő szenvedély nem evilági. Januárban el is jegyezték egymást, az esküvőre azonban még nem került sor, annak ellenére, hogy Kelly folyamatosan a feleségeként hivatkozik a színésznőre. Mint mondta, ez csak a tisztelet jele, mivel az ő kapcsolatuk mélyebb és érettebb annál, mint hogy szimplán a barátnőjének hívja a párját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik