Élet-Stílus

Machine Gun Kelly egyszer le akarta lőni magát, de a fegyver nem sült el

Theo Wargo / Getty Images for Tribeca Festival
Theo Wargo / Getty Images for Tribeca Festival
Egy töltött pisztolyt tett a szájába, miközben Megan Fox-szal telefonált. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Hamarosan dokumentumfilm jelenik meg Machine Gun Kelly-ről Life in Pink címmel, amiben többek között az is kiderült: a rapper 2020 júliusában, nem sokkal az édesapja halála után olyan rossz passzban volt, hogy majdnem lelőtte magát barátnője, Megan Fox távollétében.

El sem hagytam a szobámat, és kezdett minden nagyon, nagyon, nagyon sötét lenni. Megan Bulgáriába ment egy film forgatása miatt, én meg durván paranoiás lettem. Attól féltem, hogy valaki jönni fog és meggyilkol engem

idézte fel a történteket Kelly. Elmondta, hogy mindig egy töltött fegyverrel az ágya mellett alszik, és aznap valami „bekattant” nála.

Felhívtam Megant. Mondtam neki, hogy »nem vagy itt nekem«. A szobámban voltam, és teljesen kiakadtam rá. Betettem a pisztolyt a számba. És ordítottam a telefonban, miközben a cső a számban volt. És meghúztam a ravaszt, de a lövedék egyszerűen elakadt. Megan néma csöndben volt.

Kelly ekkor jött rá, hogy valami nincsen rendben. Ugyan azt nem pontosította, hogy az incidens alatt kábítószer befolyása alatt állt-e, de elmondta, hogy ekkor ismerte fel, hogy ideje leállnia a drogokkal. Menyasszonya és 12 éves lánya, Cassie is sok erőt adtak neki, hogy apaként és vőlegényként helyt tudjon állni. Megan Fox kezét idén januárban kérte meg egy egészen extrém gyűrűvel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik