Élet-Stílus

Csonka András a LifeTV-s leépítésről: Szar érzés

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
„Utálom, hogy búcsúznom kell valamitől, amit nagyon szerettem.”

Hétfő reggel derült ki, hogy a LifeTV-nél költségcsökkentés miatt csoportos létszámleépítést hajtanak végre, és több műsort megszűntetnek, köztük a reggeli Ébredj velünk!-et, melynek Ábel Anita, Holdampf Linda, Bereczki Zoltán és Csonka András voltak a műsorvezetői.

Kapcsolódó
Blikk: Leépítik a LifeTV-t, a legtöbb műsorból már csak ismétléseket adnak majd
A lap szerint a csatorna vezetői arcaival közölték, hogy nincs tovább.

Csonka András Instagram-bejegyzésben foglalkozott a témával. Ebben a „ne bánkódj, hogy elmúlt, hanem örülj, hogy megtörtént” gondolat jegyében mondott köszönetet az elmúlt évekért.

Az elején szeretném leszögezni, hogy utálom ezt a posztot. Utálom, hogy búcsúznom kell valamitől, amit nagyon szerettem! Jogos kérdés, ha utálom, miért nem kussolok inkább? Nos, csak azért, mert szeretnék egy óriási KÖSZÖNÖM-öt ordítani sok ember arcába!

Azt írja, jelen gazdasági helyzetben nem lehet vitatkozni azzal, ha valaki költséget akar csökkenteni. „Ettől még szar érzés” – teszi hozzá.

Felidézi, hogy 11 éve tevékenykedik műsorvezetőként, és az utóbbi években is rendszeres vendég volt szinte mindegyik reggeli műsorban.

Ennek tükrében bátran állíthatom, amit egyébként nem szoktam, hogy jók voltunk mi négyen együtt. Sőt! Nagyon jók voltunk együtt! Senki ne érezze ezt szerénytelenségnek, csak az a helyzet, hogy átéltem ezt-azt az évek alatt, és itt pont azt kaptam, amit várok, felkészültséget, maximális egymásra figyelést, egymásból építkezést, tájékozottságot, ha kell agyeldobós felszabadult nevetést, humort, de soha nem a vendég kárára, emberi kémiát, barátságot! Utóbbi nem kötelező elem, de nekem fontos, mert így minden könnyebb

– írta, hozzátéve, hogy az egész stáb munkájáért hálás. Kiemelte Láng Eszter főszerkesztőt, aki „határozottan képviselte azt, amitől ez a műsor jó volt, és bő egy év alatt megsokszorozta a nézői számát”, valamint Hajdú Péter vezérigazgatót, aki „két év alatt kiemelt a láthatatlanságból, és 400 %-os növekedést produkált a saját gyártású műsorok sikerével”. Végül köszönetet mondott a nézőknek is.

Szóval mosolyogjunk, mert ez szép volt, és jó, hogy megtörtént

– zárta posztját a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik