Élet-Stílus

Molnár Anikó Árpa Attiláról: Nyilván nem véletlenül van egyedül 50 évesen

Mint arról korábban beszámoltunk, Árpa Attila lesz a TV2 Nagy Ő című párkereső műsorának új főszereplője szeptembertől. A műsor egyik korábbi főszereplője, Molnár Anikó nyilatkozott most arról a Storynak, szerinte miért lesz nehéz Árpának szerelmet találnia a műsorban.

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá. Aztán az is lehet, hogy majd egy huszonéves, szárnyait bontogató lányt választ magának. Ki tudja? Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik.

Molnár Anikó részben azért vizionálja ezt, mert tudomása szerint Árpánál igen magasan van a léc párválasztás terén.

Számára rendkívül fontos, hogy az illető szép és kívánatos legyen, mellette okos, jó humorú, talpraesett, egyszóval minden egyszerre. A párkeresés egyébként is ingoványos terep, pláne ismert emberként, de így, hogy ő szó szerint a tökéleteset keresi, egyenesen lehetetlen küldetés. Nyilván nem véletlenül van egyedül ötvenévesen. Azt viszont nagyon becsülöm benne, hogy továbbra sem adja fel a reményt. Őszintén kívánom neki, hogy meglelje a párját, és ő legyen az első, aki sikert arat Nagy Ő-ként!

– fogalmazott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik