Élet-Stílus

Bíró Ica tobozt és gesztenyét pakolva az ágya alá védekezik „a káros földsugárzás” ellen

A gesztenyét nem süti meg előtte.

A Story magazin nyári különszámában a többi között földsugárzásokról is írtak, a cikkben Bíró Ica bukkant fel, aki hisz az effajta energiákban. Mint azt a Metál Lady mesélte, Magyarországon már az 1950-es évektől létezik a sugárzások vizsgálata.

Dr. Hernádi Mihály kutatta a Föld sugárzásait, és felfedezett egy rendszert, amelyről az 1950-es években értesítette a Magyar Tudományos Akadémiát, ahol válaszra sem méltatták. Így aztán a világon nem róla, hanem a német Hartmannról nevezték el a hálót, amely behálózza a Földet

– magyarázta a lapnak Bíró Ica. Természetesen arra is kitért, ő hogyan védekezik.

A régi világban a természetközeli népek tisztában voltak a Föld mélyében rejlő erővel. A káros sugárzást szőrökkel, bőrökkel, tobozzal, gesztenyével védték ki, ezeket terítették le a szobában az ágyuk alá, ahol több időt töltöttek. A tobozt és a gesztenyét én is használom erre a célra. Illetve hiszek a kristályok erejében, amelyek közül vannak olyanok, amelyek magukba szívják a negatív energiákat. Az új otthonomba például beszereztem sungitot. Erről az ásványról azt mondják, hogy pajzs a rossz energiák ellen, tisztítja a teret, és feloldja az energiablokkokat. Három darabom van belőle, egyet a táskámban, a másikat a hálószobában, a harmadikat pedig a konyhában tartom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik