Élet-Stílus

A Facebookon kereste „eltűnt” barátját – kiderült, hogy a férfi a feleségével és három gyerekével van

A Kínában élő amerikai nő párja hazalátogatott Angliába. Aztán nyoma veszett.

A dél-karolinai Rachel Waters 2019 óta Kínában él. A brand manager – és profi röplabdás – Sencsenben ismerkedett meg az angol Paul McGee-vel, aki a koronavírus-járvány miatt ragadt a nagyvárosban. Összejöttek.

Idén áprilisban a férfi hazalátogatott Angliába. Egy idő után Rachel nem tudta elérni a párját, és mivel McGee már hat hete Norwichban tartózkodott, és régen vissza kellett volna térnie Kínába, a nő komolyan aggódni kezdett. Egy norwichi Facebook-csoportban írt egy bejegyzést. A Sun brit bulvárlap közli a hirdetés szövegét:

Sziasztok! A barátom, Paul McGee és én Sencsenben élünk. Április elején hazalátogatott Norwichba és már vissza kellett volna érnie Kínába. Nem tudom elérni és aggódom.

Egy kommentben meg is érkezett a válasz, amiből sok minden kiderült. Valaki azt írta, hogy ez a sztori egyáltalán nem vicces, ugyanis Paulnak felesége van és három gyereke. És ezek szerint egy barátnője Kínában.

A Sunnak a férfi egyik barátja elmesélte, hogy Paul és a felesége egy ideje külön éltek, de amikor a férj hazalátogatott, újra összejöttek, és adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

Rachel Waters később törölte a párját kereső posztot. A sors iróniája, hogy a nő a YouTube-on borzasztó randikról készít vicces sorozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik