Élet-Stílus

Molnár Gusztáv: Életünk legnehezebb évén vagyunk túl

A színésztől tavaly augusztusban elvették a kisfiát, majd idén márciusban elvetélt a felesége.

Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien számára komoly megpróbáltatást jelentett az elmúlt kilenc hónap. A színésztől tavaly augusztusban elvették a kisfiát, azóta csak felügyelet mellett találkozhat Benedekkel, de a bíróságon küzd azért, hogy ez megváltozzon. A párt márciusban újabb tragédia érte, elveszítették ugyanis születendő babájukat.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv és felesége elveszítették a kisbabájukat
Molnár-Fazekas Vivien szerint a babának még nem lett volna meg a kiegyensúlyozott szülői háttere, de már tudják, min kell változtatniuk.

Szerintem az elmúlt egy év volt életünk legnehezebb éve. Nem csak, hogy a kapcsolatunk legnehezebb egy éve, hanem azóta, hogy megszülettünk. Ugye elég sok nehézségen vagyunk túl. Próbálunk ezekből kimászni. Arra volt jó ez az egy év, hogy megszilárdította a szerelmünket

mondta Molnár Gusztáv a Fókusz ma esti adásában.

Bár voltak vitáik, egyik alkalommal sem fordítottak hátat a másiknak. Ami a vetélést illeti, Molnár-Fazekas Vivien saját bevallása szerint először magát, majd a környezetét kezdte el okolni azért, mert a baba elment. Végül átértékelte a helyzetet és rájött, hogy nem zuhanhat össze, már csak azért sem, mert a férjének szüksége van rá.

Meg kell tanulni elfogadni a rosszat, együtt élni vele, és valahogy emelt fővel tovább menni, a lehetőségeket keresni. És ha van melletted egy ember, akinek szüksége van rád, akkor neki segíteni ugyanúgy, ahogyan ő is segített nekem ebben az időszakban

– magyarázta a színész felesége.

Május elején mentősök és járőrök is kiszálltak a pár gödöllői otthonához, miután a színész az öngyilkosságról kezdett beszélni. A hatóságokat a felesége értesítette, félt ugyanis attól, hogy talán nem tud majd a férje útjába állni.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv öngyilkosságról beszélt otthon, járőrök mentek ki a házához
Azt állítja, bipoláris depresszióval diagnosztizálták.

Molnár Gusztáv azóta belátta, hogy hajlamos a depresszióra, ezért már tudatosan figyel arra, hogy felismerje magán a jeleket, elkerülve egy újabb összeomlást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik