Élet-Stílus

Közel 50 milliárd forintnyi pénzt nyert, mégis használt autót vásárolt magának

Getty Images
Getty Images
Steve Thomson még a munkahelyét sem hagyta ott a nyeremény után, igaz, szép nagy házat vett a családjának.

Steve Thomson 105 millió fontot (kb. 48,7 milliárd forint) nyert 2019-ben az EuroMillionson, ami  a 10. legnagyobb nyeremény volt ebben a játékban az Egyesült Királyságban.

A hihetetlen összeg ellenére az azóta eltelt három évben nem szórta a pénzt, feleségével, Lenkával ugyanolyan takarékos életmódot folytatnak, mint korábban – írja a The Sun.

A lap szerint Thomson nem költött divatos szuperautókra, csak egy használt furgont vett a nyereményből, a férfi ráadásul továbbra is annál az ablakos cégnél dolgozik, ahol régen.

A házaspár inkább befektette a pénz nagy részét egy bankba, abban reménykedve, hogy majd a többszörösét vehetik ki az összegnek.

Azért költöttek is egy keveset, vettek egy hatalmas házat Kentben, amelyhez úszómedence, teniszpálya és lovarda is tartozik, és a gyerekeknek végre van saját hálószobájuk.

Még mindig nem fogtuk fel, mi történt velünk, próbáljuk feldolgozni, de eltart egy kis időbe, amíg alkalmazkodunk az új élethez

– mondta Thomson.

Egyelőre nem nagyon erőltetik az átállást, a The Sun szerint a férfi még mindig rengeteg munkát vállal, annyi megrendelése van, hogy alig győzi teljesíteni őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik