Élet-Stílus

Görög Zita: Én még onnan jövök, amikor 30 fotós gubbaszthatott a kórházban azt várva, mikor születik meg a gyermekem

Emlékei szerint fojtogató volt a jelenlétük.

Görög Zita három gyerek édesanyja, a napokban fiatalabbik fiával pózolt a címlapon. Mint mondja, előfordul, hogy megmutatja a gyerekeit, úgy érzi viszont, hogy megtartja a témában az egészséges határt. Friss posztja szerint ha valamihez kedvük van, azt elvállalják, de a fotózás csakis addig tart, amíg a gyerek meg nem unja.

Nem szórom szét az instán a hétköznapjaink, de ha valamihez van kedvük azt elvállaljuk. Itt is volt egy kérésem. Ha a fotózást Titi nem élvezi vagy megunja, nem folytatjuk. Ahogy látjátok, ez nem igy lett

– írta a modell, aki arra is kitért, hogy a 2000-es évek vége felé mennyire nehezen élte meg, hogy amikor az első gyereke születését várta, fényképészek hada lepte el a kórházat.

Én még onnan jövök, amikor kb. 30 fotós gubbasztott (gubbaszthatott!) a Margit kórházban azt várva, mikor születik meg az első gyermekem. Erről még egyszer írok majd bővebben. Mit éreztem, mennyire volt fojtogató a jelenlétük. Akkor biztos voltam benne, nem fogom megmutatni a gyerekeim. Főleg nem fogom ezt anyagiakra váltani.

Görög Zitát már az első várandósága alatt is keresték különböző magazinoktól, ő azonban kezdetben minden felkérésre nemet mondott. Egészen addig kitartott, amíg nem szembesült a fotósok tömkelegével, akik a kórházban ácsorogva várták, hogy lencsevégre kaphassák a babájával.

Már a várandósságom alatt hívtak a bulvárlapok, de kitartottam. Aztán a kórházban szembesülve mindennel , a nem tágító médiával, császár utáni fájdalmakkal, kipattogva, begyulladt mellekkel úgy döntöttem, legyen. Amint kiderült, leszerződtem az egyik magazinnal, mindenki eltűnt. Végre nem kellett műtős cuccba öltöznie a családomnak, hogy látogathassanak. Pár hetes babával nyugodtan sétálhattunk a házunk környékén

– magyarázta a modell, aki szeret szabadon élni és programokat csinálni a gyerekeivel, akiknek szerinte ismerniük kell az ismertséggel járó pozitív és negatív hatásokat is. Ami pedig a fotózásokért járó tiszteletdíjat illeti, azt mindig is jótékony célra fordította saját bevallása szerint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés


Görög Zita egyébként az ukrán menekültek megsegítésében is alaposan kivette a részét. Márciusban kiderült, hogy napi négy óra alvással igyekezett lavírozni a család, a munka és a segítségnyújtás között, bármikor készen állt ugyanis arra, hogy ha megcsörren a telefonja, minden kapcsolati tőkéjét mozgósítsa.

Kapcsolódó
Görög Zita napi 4 órát alszik, folyamatosan a bajbajutott ukránokon igyekszik segíteni
A különböző forgatókönyvekre van A, B és C terve is a családnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik