Élet-Stílus

Két munkahelyen is probléma volt a ruházatával, pedig csak a testalkata ilyen

Nem tehet róla, ilyen az alkata.

A TikTokon osztott meg magáról egy videót Nina Osegueda. A felvételen egy sötét, térdig érő ruhát visel, olyat, mint sokan mások is az irodai munkájuk alatt. Azt mondja, mindig ilyesmiket hord. Mégis, őt két munkahelyén is megrovásban részesítették a nem megfelelő ruházata miatt. Osegueda úgy gondolja, egyik alkalommal sem a ruházatával volt a gond, hanem a testalkatával.

A videót egy másik TikTok-felhasználó klipjére válaszul készítette el Osegueda, abban az a kérdés hangzott el: „Mondj valamit, amit a munka tanított meg neked, és soha nem fogod elfelejteni”.

Erre Osegueda válasza:

Megtanultam, hogy bármennyire is megfelelő az öltözködésem, a testem annyira elvonja a figyelmet, hogy a munkahelyemnek soha nem leszek megfelelően felöltözködve.

@ninaosegueda #stitch with @clayyedward i was reprimanded twice at 2 different pffices for dressing "inappropriately". it's just my shape. 🤷‍♀️ #bodyimage #bodyimageissues #body #hips #thicc #officelife ♬ original sound - Nina Osegueda

A nő egy másik videóban azt is elmesélte, egy alkalommal, mikor szoftvereket tanított be egy cégnél, be is hívatta magához a főnöke, egy férfi, aki „túl szexinek” nevezte, ahogy öltözködött, ezért kirúgta.

A másik alkalommal egy nő volt a főnöke, aki egy munkatársának mondta el, hogy Osegueda partiruhát visel.

Ez egy térdig érő ruha volt, még csak nem is testhez simuló. A derekamnál passzolt, de a csípőmnél nem, nem úgy, mint az első videómban.

Aztán a kommentekre reagálva olyan videót is mutatott, amelyen azt „kellett” bizonygatnia, az első videóban nem visel fűzőt vagy bármi hasonlót, neki tényleg ez a természetes alkata.

@ninaosegueda Reply to @yourstruly472 shoupder surgery made my arms curvy but the rest is natural 😂 #bodypositivity #curvy #thicc #latina #hips #thighs ♬ original sound - Nina Osegueda

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik