Élet-Stílus

VV Gigi Krisna-tudatú hívőként él: A mély depresszióból hozott ki ez az egész

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
„A Deák Ferenc téren láttam ilyen fura szerzeteseket, fura ruhában énekelni.”

VV Gigi a ValóVilág negyedik szériájában szerepelt, azóta pedig csak ritkán bukkan fel különböző újságokban vagy műsorokban, hogy elmesélje, éppen mivel foglalkozik. Tavaly az Ébredj velünk! adásában számolt be arról, hogyan zajlik az élete, most pedig a Reggeli vendége volt, ahol arról beszélgetett Peller Annával és Papp Gergővel, hogy jelenleg Krisna-tudatú hívőként éli az életét, valamint jógaoktatóként dolgozik. Azt is elmesélte, hogyan találkozott a Krisna-tudattal, mely azóta olyannyira az élete részévé vált, hogy az esküvőjét a Krisna szertartásainak megfelelően szervezte.

Volt egy mélyzuhanás lefelé, a média és minden által, és kerestem az utamat, hogy vajon mi lehet az, mai hozzám passzol. Kb. az összes egyházba ellátogattam abban az időben, mert régen éreztem, hogy van valami felettesebb dolog. És akkor a Deák Ferenc téren láttam ilyen fura szerzeteseket, fura ruhában énekelni. Én is fura vagyok, leültem, mert nekem ez tetszett. Mondtam nekik, hogy ez nekem tetszik, de nem tudom, hogy miről énekelnek, de ez jó lehet. És mondták, hogy Isten szent nevei, és van egy főiskola, ahová én azonnal beiratkoztam, és innen jött az egész őrület.

Erre Papp Gergő rákérdezett, hogy volt-e bármilyen megtisztulási vágya, ami miatt csatlakozott hozzájuk. Erre elmondta, hogy persze, de nem ez az egyetlen indok, merthogy sokkal inkább lelki okai voltak.

Engem egy mély depresszióból hozott ki ez az egész. Volt a ValóVilág, volt a nyüzsi, azt nagyon élveztem, fürödtem a médiában egy ideig, aztán rájöttem, hogy ez nem elég. Pontosabban, hogy ez nem minden, biztos van valami több, mert most kifelé élünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik