Élet-Stílus

Kourtney Kardashian véletlenül rátaposott az egymillió dolláros jegygyűrűjére

Emma McIntyre / Getty Images
Emma McIntyre / Getty Images
Az ékszer összetört, a celebnő pedig hisztérikus sírásban tört ki.

A Kardashian-klán nemrégiben indult The Kardashians című reality-jének új részéből kiderült, hogy Kourtney Kardashian véletlenül összetaposta a Travis Barkertől kapott jegygyűrűjét, miután ruhahajtogatás közben a földre tette, majd elfeledkezett az ottlétéről.

Fel kellett tennem valamit a szekrényem fölé, és amikor visszaléptem, rátapostam a gyűrűre. Órákig hisztérikusan sírtam a gardróbszobában, aztán felhívtam Travist. Azt mondtam, »valami nagyon, nagyon rosszat csináltam«

– emlékezett vissza Kardashian, akit mélyen bántott, hogy tönkretette az ékszert, amit a vőlegénye csak neki terveztetett.

Tényleg idegösszeomlást kaptam. Úgy voltam vele, hogy ez a legszebb dolog, amim valaha is volt, hát hogy tehettem ezt? (…) Travis választotta ki, ő tervezte, olyan sok követ megnézett, és ez én voltam egy kőben, nagyon különlegesnek láttam

– folytatta,

A zenész mindenesetre remekül kezelte a helyzetet, a jelek szerint pedig azóta sikerült is megjavíttatani az ékszert, hiszen Kardashian viselte a gyűrűt az Oscar-, a Grammy-, és a nemrégiben zajló Met-gálán is.

Travis Barker egyébként tavaly októberben, egy kertnyi vörös rózsa árnyékában kérte meg a reality sztár kezét a tengerparton.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik