Élet-Stílus

A világ leglátványosabb esküvői videója: felgyújtotta magát az ifjú pár

Ilyen, amikor két kaszkadőr egybekel.

Egy hóbortos házaspár a szó szoros értelmében felgyújtotta a házat – pontosabban saját magukat –, amikor az esküvőjük után látványos kilépővel távoztak a lagzijukról: az egymás kezét fogó pár ugyanis az elvonulás közbeni integetést megspékelte azzal, hogy felgyújttatták magukat.

A LADbible hasábjain bemutatott hollywoodi kaszkadőrpár, Ambyr Bambyr és Gabe Jessop múlt heti esküvőjének csúcspontjáról három nappal ezelőtt töltött fel egy videót TikTokra egy Russ Powell nevű DJ és esküvőfotós. Az „amikor a kaszkadőrök házasodnak” kísérőszöveggel ellátott felvételt pedig eddig 14,5 millió alkalommal játszották le.

@djrusspowell

Ambyr & Gabe met on set. Their wedding exit makes sparklers look boring 🔥

♬ He's a Pirate & Jack Sparrow (From "Pirates of the Caribbean") - David Solís

A videón azok a pillanatok láthatók, amikor a vendégek éljenzése közepette sétálnak a fiatalok, a menyasszony pedig egy lángoló virágcsokorral integet közben, és egy ponton az ő és a férje ruháját is begyullad. Ezután a lángoló fiatal pár a tűzre fittyet hányva sétál tovább nyugodtan, majd egyszer csak letérdelnek a fűbe, és az egyik beavatott lefújja őket egy tűzoltó készülékkel.

Saját videóját kommentálva Powell nem győzte hangsúlyozni, hogy a házasulandó felek képzett profik voltak, ezért nem ajánlatos utánuk csinálni a produkciót.

Volt néhány olyan kommentelő is, aki a menyasszony haja miatti aggodalmának adott hangot, hiszen Bambyr hajkoronája is láthatóan lángra kapott a tűzben, de a fotós tisztázta, hogy mindkettőjüknek égésgátló zselé volt a hajára és az arcára kenve, a menyasszony fején pedig még paróka is volt.

Persze a hozzászólók többsége leginkább csak meg volt hatódva attól, hogy két ennyire összepasszoló ember egymásra talált, és a gratulációját fejezte ki nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik