Élet-Stílus

Gigi Hadid jóformán csak egy nyúllal takarta el, amit muszáj volt

Nathan Congleton / NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images
Nathan Congleton / NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images
Nem bízott sokat a képzeletre.

Gigi Hadid különleges képpel harangozta be, hogy a követői hamarosan egy bikinimárkával láthatják őt együttműködni. A modell mindössze azt takarta el, amit feltétlenül muszáj volt, tiszteletben tartva az Instagram közösségi irányelveit. Ha pedig már cenzúra, takarásképp egy nyúlra esett a választása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

A modell egyébként azzal a márkával kollaborált, amivel nemrég a Victoria’s Secret is együttműködést jelentett be, hangsúlyozva, hogy újabb női tulajdonban lévő brandet karoltak fel.

Kapcsolódó
Kizsákmányolt modellek és zaklatások: van miből kilábalnia a Victoria's Secretnek, de úgy tűnik, sikerülhet
Néhány éve a Victoria’s Secret divatbemutatóján való részvétel olyan kiváltságnak számított a modellek körében, amire jóformán mindegyikük vágyott, de csak keveseknek adatott meg. Akinek mégis összejött a szereplés a kifutón, sztár lett, gondoljunk csak Tyra Banksre, Heidi Klumra vagy Miranda Kerr-re. Az elitnek számító márka azonban nem akart fejlődni a korral, elutasított mindenfajta diverzitást, miközben a modelljeit arra ösztönözte, hogy legyenek a lehető legvékonyabbak, és hajtsanak fejet a vezetők akaratának. A Wexner-Razek korszaknak ugyan már vége, az új vezetőség előtt még hosszú munka áll, hogy felszámolják a botrányokkal teli hagyatékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik