Élet-Stílus

Először adott koncertet Travis Scott, az Astroworld-tragédia óta

Alexander Tamargo / Getty Images for E11EVEN
Alexander Tamargo / Getty Images for E11EVEN
Pár hónap kihagyással ismét színpadra állt.

Travis Scott is fellépett idén a Miamiban megrendezett Formula 1-es verseny miatt megrendezett eseménysorozaton. Tavaly novemberben írtunk róla, hogy katasztrófába torkollott Travis Scott koncertje az Astroworld zenei fesztiválon, miután többen is meghaltak a tömegben. A houstoni polgármester, Sylvester Turner közlése szerint az áldozatok közül ketten 14 és 16 évesek, ketten 21, ketten 23 évesek voltak. A legfiatalabb áldozat 9, ahogy a legidősebb is csak 27 éves volt. A tragédiába fulladt koncert kapcsán a hatóságok több nyomozást is indítottak.

Kapcsolódó
Travis Scott Astroworld-tragédiájára számítani lehetett, mégsem tudták megelőzni
A houstoni rendőrkapitány már napokkal az esemény előtt aggodalmát fejezte ki a rapper teltházas koncertje miatt, azonban a több száz rendőr és biztonsági őr jelenléte sem volt elég: kilenc ember életét vesztette. Travis Scott többször is érzékelte, hogy elájulnak és orvosi ellátásra szorulnak néhányan a tömegben, mégsem állította le végleg a koncertet.

A koncert után alig egy hónappal már megjelent egy dokumentumfilm is az esetről, melyben többen is megszólaltak, ám akkora felháborodást keltett a film létezése, hogy a Hulu streamingszolgáltató egy órával a bemutatás után törölte a kínálatából.

Travis Scott azóta most először, május nyolcadikán lépett fel közönség előtt, méghozzá a Formula 1-es eseménysorozat keretein belül, Miamiban. A koncert egy szórakozóhelyen történt, az E! News lap szerint hajnali háromkor lépett színpadra, és teltházas tömeg fogadta Scottot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik