Szórakozás

Megjelenése után gyorsan letörölték az Astroworld-tragédiáról készült dokut

Erika Goldring / WireImage / Getty Images
Erika Goldring / WireImage / Getty Images
Az internetezők felháborodtak az első rész megjelenése után.

Az Astroworld zenei fesztiválon Travis Scott tragédiába fulladt koncertje után alig egy hónappal felkerült a Hulu streaming szolgáltató platformjára a történteket részletező dokumentumfilm, Astroworld: Concert From Hell (Astroworld: koncert a pokolból) címen. Pár órával a megjelenése után már nagy felháborodást keltett az internetezők körében, akik azt kritizálták, hogy ennyire rövid idővel a tragédia után készítették el a sorozatot, de van, akit az zavar, hogy így akartak profitot termelni a tragédiából, amelynek tíz halálos áldozata van, beleértve egy kilencéves kisfiút is.

Kapcsolódó
Travis Scott Astroworld-tragédiájára számítani lehetett, mégsem tudták megelőzni
A houstoni rendőrkapitány már napokkal az esemény előtt aggodalmát fejezte ki a rapper teltházas koncertje miatt, azonban a több száz rendőr és biztonsági őr jelenléte sem volt elég: kilenc ember életét vesztette. Travis Scott többször is érzékelte, hogy elájulnak és orvosi ellátásra szorulnak néhányan a tömegben, mégsem állította le végleg a koncertet.

A Hulu megjelenése után nem sokkal letörölte a sorozat már megjelent első részét a platformról, a szolgáltató szóvivője szerint pedig a doku nem is a Hulu gyártásában készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik