Élet-Stílus

Csonka András: Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám

LifeTV
LifeTV
A magánéletét és a karrierjét is újragondolná.

Csonka András is feltűnik majd Gerlits Réka és Mészáros Piroska, Mindennapi bátorságunk című előadásában. Az előadás kapcsán Csonka András elárult néhány dolgot saját életével kapcsolatban, hogy mit csinálna másképp és mi az, amit már megbánt ennyi év távlatából. Elmondta, hogy ha tehetné, másképp élné az életét, mivel korábban szinte csak a karrierjére koncentrált, ami miatt háttérbe szorult a magánélete.

Ha végignézek az életemen és visszapörgethetném, akkor nagyon sok mindent másképp csinálnék, gondolok itt a magánéletemre, társasági életemre vagy a szakmai próbálkozásaimra. Az átlagnál többször akartam megúszni a dolgokat vagy megalkuvó voltam. A főiskola után a munkám volt a mentsváram, édesapám szellemi leépülése óriási feszültség faktor volt otthon. A Família Kft. nagyon jó menekülő út volt számomra, a szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem. Akkor örültem, hogy belekapaszkodhattam a sorozatba, de ha lehetne, visszatekerném az idő kerekét. Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám, de visszanézve ezt könnyű mondani. Kifejezni könnyű, amit elszúrtam, de vajon ez bátorság vagy gyávaság?

Csonka András ezután hozzátette, szerinte fontos, hogy egy ismert ember felvállalja a gyengeségeit is, majd elmondta, úgy gondolja, a közösségi oldalakon sokszor nem valódi képet látunk másokról.

Tudjuk, miről szólnak a mai világban a dolgok, miközben sokszor egy kreált valóságot látunk. Nem szeretem, hogy közismert emberek, színészek kinyilatkoztatnak, egy idealizált képet mutatnak, ahelyett hogy felvállalnák a gyengeségeiket. Hosszú távon nem működnek az álarcok. Nekem az igazi bátorságom, hogy felvállalom a gyengeségeimet. A közösségi média sok szempontból nagyon káros, hiszen csak azt látjuk, hogy mindenki utazik, gyönyörű, drága ruhákban jár és photoshopolt fejjel vigyorog, ami miatt rengeteg ember érezheti rosszul magát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik