Élet-Stílus

Pumped Gabo kielemezte Johnny Deppék tárgyalását: Ilyenkor mindig a nőknek hisznek

lifetv
lifetv
Úgynevezett szakértői vélemény.

Instagram-sztorijaiban elemezte ki Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalását Pumped Gabo: mint ismeretes, Depp rágalmazási pert indított volt felesége ellen, a tárgyalási napokon pedig elég meredek történetek látnak napvilágot, ahogy az ügy halad előre.

Kapcsolódó
Az egész személyzet Johnny Depp levágott ujját kereste
Végül a konyhában találták meg a hiányzó testrészt.

Pumped úgy fogalmazott:

A Johnny Deppnek a felesége az Amber Heard egy toxikus nő. Olyanokat megcsinált a Deppel, hogy levágta az ujját, ütötte-verte egyfolytában, megcsalta sokszor. A James Francóval is, az Elon Muskkal is. Utóbbival a Depp saját házában: odahívta a Muskot meg egy másik gádzsit, és úgy hármasoztak. Az az egészben a legrosszabb, hogy ilyen toxikus pszichopata a nő.

A celeb szerint nagy a baj azzal kapcsolatban, hogy szerinte a nők többször szenvednek el erőszakot férfiaktól, így ebben az esetben is ezt veszik ténynek az emberek.

Fölháborít, hogy ilyen bántalmazásos ügyről van szó, és ezekben az ügyekben mindig a nőknek hisznek, mert így szokott ez gyakori lenni. De a nőknek mindent elhisznek mostanában, főleg ott Amerikában, és ez nekem annyira nem tetszik. Ebben az ügyben a Johnny Depp az ártatlan, neki ráment az egész karrierje erre: kibaszták egy-két filmből, persze az Amber megtartotta a szerepeit. Van egy ilyen bolond nő, és elcseszi az egész életedet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik