Élet-Stílus

Amber Heard kamuzik a márka szerint, melynek sminkkészletével állítólag eltakarta a sérüléseit

EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP
EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP
Ugyanis a terméket, melyet a színésznő ügyvédje a tárgyaláson nevesített, mikor arról beszélt, hogy Amber Heardnek a sminkjével kellett eltakarnia az akkori férje, Johnny Depp által okozott sérüléseket, csak egy évvel azután dobta piacra a cég, hogy Heard benyújtotta a válókeresetét.

A Milani nevű, középkategóriás kozmetikai termékeket forgalmazó vállalat egy TikTok-videóban hívta fel a figyelmet: Amber Heard ügyvédjeinek állításával szemben nem igaz az, hogy a színésznő az ő egyik terméküket használta volna, amikor Johnny Depp feleségeként el akarta takarni azokat az állítólagos zúzódásokat, amelyeket a színész okozott neki.

A Business Insider beszámolója szerint a márka még csütörtökön tett közzé egy videót, melyben állításukat azzal próbálták igazolni, hogy a színésznő 2016-ban kezdeményezte a válást, míg a per során nevesített termékük, a Milani Conceal + Perfect All-in-One Correcting Kit – csak 2017-ben került piacra.

„Ti kértétek … kerüljön a jegyzőkönyvbe, hogy a correcting kitünk 2017-ben jelent meg!” – szól a színésznő állításait árnyaló, három nap alatt 4,7 millió alkalommal lejátszott videó leírása.

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

A márka azután osztotta meg a klipet a közösségi médiában, hogy a jelenleg volt férjével a virginiai Fairfaxben pereskedő Amber Heard ügyvédje, J. Ben Rottenborn a múlt heti nyitóbeszédét illusztrálandó bemutatott egy ilyen sminkkészletet a bíróságon.

Ezt használta. Nagyon ügyes lett benne. Hallani fogják Amber vallomását arról, hogy hogyan kellett összekevernie a különböző színeket a különböző napokon a zúzódásokhoz

– idézi a Yahoo News az ügyvéd szavait, amiket a terméket gyártó cég a TikTokon igyekszik megcáfolni.

Brendan SMIALOWSKI / POOL / AFP Amber Heard másik jogi képviselője, Elaine Bredehoft és a szóban forgó sminkkészlet a tárgyalóteremben.

Álompárból rémálompár

Johnny Depp és Amber Heard 2015-ben házasodott össze szűk körben, majd egy évvel később már el is váltak, miután Heard zúzott arccal jelent meg a bíróságon, és távoltartási végzést kért Depp ellen.

A jelenlegi eljárás egy rágalmazási per, melyet Depp indított azért, mert a volt felesége szerinte tönkretette a karrierjét és a hírnevét azzal, hogy azt állította: családon belüli erőszak áldozata volt, amikor egy párt alkottak.

A színész 50 millió dollár (17,4 milliárd forint) kártérítést követel, amire Heard egy 100 millió dolláros (34,8 milliárd forintos) ellenkeresettel válaszolt.

Indul Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási pere
Várhatóan tanúskodik majd Elon Musk és James Franco is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik