Élet-Stílus

Először lett férfiból Victoria’ Secret márkanagykövet

Emma McIntyre / Getty Images
Emma McIntyre / Getty Images
Darren Barnet a gendersemleges kollekciót népszerűsíti.

A történelem során először szerződtetett férfi márkanagykövetet a Victoria’s Secret. A Pink almárka legújabb genersemleges kampányához az Én még sosem… című netflixes sorozat sztárját, Darren Barnettet sikerült megnyerniük.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük ezt a partnerséget, hiszen Darren egy igazán pozitív példakép a tizenévesek és fiatal felnőttek számára

írta sajtóközleményében Amy Hauk, a Pink vezérigazgatója.

A felkérésről a 30 éves színész is beszámolt az Instagramján, mint írja megtiszteltetésnek éli meg, hogy új stílust vihet a Victoria’s Secrethez, miközben örömmel tölti el, hogy a mentális egészség tudatosításából is kiveheti a részét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Darren Barnet (@darrenbarnet) által megosztott bejegyzés

A Victoria’s Secret egyébként meglepően sokat változott 2018-as mélyrepülése óta. Az új vezetőség leszámolt a Wexner-Razek duó kizsákmányoló és minden diverzitást mellőző cégpolitikájával, ami már a számaikban is megmutatkozik.

Kapcsolódó
Kizsákmányolt modellek és zaklatások: van miből kilábalnia a Victoria's Secretnek, de úgy tűnik, sikerülhet
Néhány éve a Victoria’s Secret divatbemutatóján való részvétel olyan kiváltságnak számított a modellek körében, amire jóformán mindegyikük vágyott, de csak keveseknek adatott meg. Akinek mégis összejött a szereplés a kifutón, sztár lett, gondoljunk csak Tyra Banksre, Heidi Klumra vagy Miranda Kerr-re. Az elitnek számító márka azonban nem akart fejlődni a korral, elutasított mindenfajta diverzitást, miközben a modelljeit arra ösztönözte, hogy legyenek a lehető legvékonyabbak, és hajtsanak fejet a vezetők akaratának. A Wexner-Razek korszaknak ugyan már vége, az új vezetőség előtt még hosszú munka áll, hogy felszámolják a botrányokkal teli hagyatékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik