Élet-Stílus

Tornóczky Anita nem akar fogszabályzós menyasszony lenni

YOUTUBE / ERŐSEBB IGEN
YOUTUBE / ERŐSEBB IGEN
Lehetségesnek tartja, hogy már idén összeházasodnak a vőlegényével.

Tornóczky Anitát februárban, a négyéves évfordulójukon jegyezte el párja, Miklós. A műsorvezető ugyan maga is sokat készült a jeles dátumra, azt nem sejtette, hogy az évfordulós ünneplésből végül lánykérés lesz.

Kapcsolódó
Eljegyezték Tornóczky Anitát
Szerelme négy év után tette fel neki a nagy kérdést.

Elkért anyukámtól és apukámtól is. Mivel a szüleim elváltak, két körben kellett »engedélyt« kérnie. Természetesen áldásukat adták a frigyre. Kedvelik őt, és tudják, boldoggá tesz, nekik ez a legfontosabb. Én már voltam házas, és annak ellenére, hogy a volt férjemmel elváltunk, nem ingott meg a hitem a házasságban

mondta a Best magazinnak.

A műsorvezető szerint nem kizárt, hogy Miklóssal már idén oltár elé állnak, azt viszont mindenképpen szeretné megvárni, amíg eltávolítják a fogszabályzóját.

Amint lekerül végre rólam a fogszabályzó, utána összeházasodhatunk!

Ami a lagzit illeti, a pár visszafogott esküvőt tervez. Tornóczky Anitának már volt része nagy felhajtással járó ceremóniában, most inkább szűkebb kőrű esküvőre vágyik, hasonlóképpen érez a vőlegénye is. Bár a szervezésbe még nem vágtak bele, annyi bizonyos, hogy a ruha visszafogott és elegáns lesz, illetve, hogy Izé nevű kutyája csokornyakkendőben vesz majd rész a gazdái nagy napján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Best Magazin (@best_sztarmagazin_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik