Élet-Stílus

Pumped Gabo: Isten nem azért teremtett minket, hogy 8 órában dolgozzunk

YOUTUBE / PARTIZÁN
YOUTUBE / PARTIZÁN
Szerinte sokakat kiborít, hogy ő élvezi az életet, és ezért még meg is fizetik.

Az nlc.hu-nak adott interjút Pumped Gabo, aki például arról is beszélt, megválogatja, mennyi interjút ad mostanság, ugyanis általában negatívan csapódnak le ezek a beszélgetések vele kapcsolatban, már ami a reakciókat illeti.

Általában kiborítom az idősebb embereket, azzal amiket mondok, ahogy élek, mert nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy abból finanszírozom az életemet, hogy Insta-sztorikat készítek, aztán elmegyek szoláriumba, fodrászhoz, edzeni. Hogy élvezem az életet, és ezért vagyok megfizetve. Szerintem pedig az Isten nem azért teremtett meg minket, hogy nyolc órában dolgozzunk, aztán hazamenjünk és nézzük a tévét, hanem azért, hogy jól érezzük magunkat és valamit alkossunk. Minden ember más, minden emberben van valami különleges, és minden ember tud valami olyat teremteni, amitől jobb lesz a többieknek.

Azt is elmondta, régebben nem tekintette a nőket egyenrangúnak a férfiakkal, mára már megváltozott a véleménye.

Mert régebben nem tekintettem őket egyenrangúnak, akkor másban voltam. Ma már belátom, hogy vannak olyan nők, akik többet tudnak nálam. Például a mostani páromtól elfogadom, hogy jobban lát egyes dolgokat, mint én, még ha megsértve is érzem magam, amikor ezeket mondja. Például abban is igaza volt, hogy sokat nyomkodom a telefont teljesen értelmetlenül. Volt olyan, hogy hazajöttem és három órán keresztül csak a szar TikTok-on szkrolloztam, ami szerintem az egyik legnagyobb ördögi találmány. Az algoritmusa megtanulja, hogy mi tetszik neked, egyfolytában tanul rólad, így csak olyan videókat dob fel, amiktől még inkább rákattansz.

Az április 3-ai szavazás kapcsán azt mondta, elmegy szavazni, posztjai alapján pedig nem nehéz kitalálni, hogy kire voksol majd.

Ahogy öregszem, egyre jobban érdekel. Nemrég voltam a Partizán Roadshowjában és nagyon jó volt képbe kerülni az aktuális helyzettel, kilépni a saját buborékomból. Persze, mindenkinek el kell menni szavazni. Az embereknek fel kellene ébredni, de az a baj, hogy alszanak, el vannak altatva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik