Élet-Stílus

Young G a felesége betegségéről: Önkívületi állapotban éltük az életünket

RTL Klub
RTL Klub
Mészáros Norinánál akkor diagnosztizálták a méhnyakrákot, amikor hathónapos terhes volt.

Young G és kedvese, Mészáros Norina január közepén házasodtak össze. Tudták, hogy a lagzi utáni harmadik napon ismét mérföldkőhöz érkeznek, Mészáros Norinára ugyanis egy nagy műtét várt. Hathónapos terhesen méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és bár nagyon szerettek volna még gyereket, az egészsége érdekében el kellett távolítani a méhét. Mielőtt viszont a diagnózishoz eljutottak volna, kétszer is elaltatták kisbabával a hasában, hogy szövettant készíthessenek.

Nekem a szövettan is műtét. Akkor is kiszednek valamit a nőből és megnézik. Idő,  folyamat, őrlődünk ezalatt a két-három hét alatt, amíg megjön az eredmény. Olyan őrlődések voltak bennünk, hogy én azt el nem tudom mondani. Sokszor az volt, hogy néztünk magunk elé, bent ültünk a nappaliban és a gyerekeknek adtunk enni, de ilyen önkívületi állapotban éltük az életünket

– mondta a rapper.

A helyzetet az sem könnyítette, hogy a járványügyi korlátozások miatt a nagy műtét után a család be sem mehetett Mészáros Norinához, ám Young G elárulta, hogy egyszer muszáj volt beosonnia a parkolóba, hogy legalább integetni tudjon a kislányával az ablakban álló feleségének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik