Élet-Stílus

Majka a kormány népszavazási reklámjáról: Gyűlölöm, undorítónak tartom ezt a fajta hozzáállást

YouTube / Partizán
YouTube / Partizán
„Ettől a kommunikációtól én hányok.”

Az én Magyarországom című minisorozatot indított a Partizán, melyben Gulyás Márton közéleti szereplőkkel  beszélget a magyar politikai helyzetről, és arról, hogy milyen országban szeretnének élni. A sorozat első vendége Majka volt, akivel közel egy órán át vitattak meg olyan kérdéseket, mint a tanár sztrájk, az ápolók fizetése, az orosz-ukrán háború vagy éppen az április harmadikai választások.

Kapcsolódó
Medián: valószínűleg érvénytelen lesz a gyermekvédelmi népszavazás
A teljes népesség 41%-a nem tervez részt venni a népszavazáson.

Felmerült a kormány gyermekvédelmi népszavazása is, melyre szintén április harmadikán lehet szavazni. Gulyás Márton kérdésére, hogy mit gondol arról, hogy a pedofília összemosható-e az lmbtq+ emberekkel, és alapvetően az egész témakörről.

Gyűlölöm ezt a reklámot, mikor a kislány kijön az iskolából és kérdezi, hogy mi volt ma. Válaszol, hogy »itt volt egy bácsi, aki azt mondta, hogy én akár fiú is lehetek, majd eldönthetem később.« Az anyukája egy nagyon megáldott színészi tehetséggel így csinál, és átöleli, magához szorítja. Undorítónak tartom ezt a fajta hozzáállást. Ezt pont ugyanúgy csinálja, mint annak idején a menekültválságnál a kommunikációban, ettől én hányok.

Ezután elmondja, hogy a nem heteroszexuális emberek nem összemoshatók a pedofíliával.

Abban is biztos vagyok, hogy a Fidesz abban jól dönt, hogy nem bízza különböző szakemberekre azt, hogy döntsön a gyerek arról, hogy ő mi szeretne lenni, tehát nem ad neki útmutatást, hanem azt mondja, hogy ez a családon belül történjen meg 18 év alatt. Értem, hogy eddig nem mutatott senki, de ne is mutasson, ebben abszolút egyetértek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik