Élet-Stílus

Megyeri Csilla: Nem vagyok jóban a konyhával és a konyha sem szeret engem

TV2
TV2
A párja viszont éttermet vezet, így inkább ő felel azért, mi kerüljön az asztalra.

Megyeri Csilla a minap a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy nem önsanyargató típus, kalóriaszámlálás helyett igyekszik inkább a minőségre és a mennyiségre figyelni, ha ételről van szó. Saját elmondása szerint egyébként nem is egy kifejezett konyhatündér, inkább a párja az, aki sürög-forog a tűzhely körül.

Nem vagyok jóban a konyhával és a konyha sem szeret engem, viszont ezt megoldjuk. Zsolti egy éttermet vezet, úgyhogy ő szokott besegíteni az étel elkészítése és fogyasztása kapcsán

– mondta az influenszer, aki egyébként a kedvesével együtt igyekszik formába kerülni, ugyanis mint mondja, mindketten felszedtek egy keveset az elmúlt időszakban.

Jelenleg kültéri sporttal formálják magukat, Megyeri Csilla nemrég futni és piláteszezni is elkezdett. Emellett rendszeresen jár nyirokmasszázsra, ami tapasztalatai szerint a narancsbőr eltüntetésében is kiváló.

Te ezt már csak tudod, gondolom, ismered

– mondta Orosz Barbarának, mire a műsorvezető azt felelte, neki igazából nincs narancsbőre, és nem is nagyon kedveli ezt masszázsfajtát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik