Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo barátnője már nagyon terhes, hamarosan érkeznek az ikrek

Marc Piasecki / Getty Images
Marc Piasecki / Getty Images
Georgina Rodríguez áprilisra van kiírva.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez tavaly októberben Instagramon jelentették be, hogy ikreket várnak. A modellnek eddig egy lánya született a focistától, de a többi gyerekét is közösen nevelik.

Rodrígez a bejelentés óta többször is megmutatta a terheshasát, a minap pedig néhány hétvégén készült fotót posztolt a családról, csak Ronaldót hiányolta a bejegyzés melletti szövegben. A képeken jól látszik, hogy a modell terhessége már igencsak előrehaladott. A Sun januárban arról írt, hogy áprilisra várják a babákat, ha pedig világrajönnek, Ronaldo hatgyermekes apa lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Georgina Rodríguez egyébként februárban útjára engedte az életéről szóló sorozatot a Netlifxen, mely után úgy érzi, az emberek végre megismerhették őt, és végre nem csak Ronaldo barátnőjeként emlegetik majd.

Kapcsolódó
Georgina Rodríguez nem a felszínes dokusorozat miatt szabadul majd meg a „Ronaldo barátnője” címkétől
„Voltam pincérnő, takarító és eladó is, de most én uralkodom” – hangzott el a bakipardéban az a sor, ami végül nem került bele a Cristiano Ronaldo barátnőjének életét bemutató valóságshowba. Georgina Rodríguez saját szavaival mondja el, mit érdemes tudni róla, beszámolójából viszont épp az érdekes részek maradnak ki. Bár a modell úgy véli, a műsort látva megismeri őt a világ, ahelyett, hogy közelebb kerülne a közönséghez, inkább hiányérzetet hagy maga után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik