Élet-Stílus

Felöltöztették a Disney Worldben a nőt, mert nem megfelelő öltözékben jelent meg

Később ő is belátta, jobb ruhát is választhatott volna a vidámparkhoz.

Az orlandói Disney Worldbe látogatott el a 23 éves Tori Cannella. Egyszer csak odament hozzá a vidámpark egyik dolgozója azzal, hogy adnának neki egy ingyen pólót az egyik ajándékboltból.

A fiatal videóra vette, aztán kirakta a TikTokra, hogy kezében egy kávéval és egy fekete kivágott topot viselve követi az őt megszólító alkalmazottat, majd kap egy sárga felsőt.

Megtapasztaltam, ahogy dress code-ot kaptam a Dinsney-ben

– írta a videóhoz. Több kommentelő a támogatásáról biztosította Cannellát és azt írta, nem tudják, mi volt a probléma a fekete felsőjével.

Mások viszont azt írták, hogy nem rossz alapvetően a felső, csak gond lehet vele, például akkor, mikor felszáll valamire, és véletlenül félrecsúszik a topja, amit meglát egy nyolcéves. Egy harmadik hozzászóló azt állítja, ő korábban az egyik ilyen parkban dolgozott, és az volt a szabály, hogy olyan ruha viselését nem engedhetik, amit csak egy zsinór tart össze.

@toragrams i mean, I kinda agree w them looking back at this video. #fyp #foryou #foryoupage #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #SeeHerGreatness #VenmoSpringBreak ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

Később már kevésbé volt pipa Cannella, azt írta, hogy a videót visszanézve, belátja, hogy nekik volt igazuk.

A vidámpark szabályzatában egyébként az áll, hogy fenntartják a jogot arra, hogy kiküldjenek minden olyan személyt, aki szerintük nem megfelelő öltözéket visel, esetleg olyat, ami a többi vendég élményét elronthatja. Így az olyan ruhák, amelyek „túl sok bőrt hagynak szabadon, ami nem tekinthető egy családi környezetben megfelelőnek”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik