Élet-Stílus

Ördög Nóra sajnálja, hogy nem lehetett ott a Televíziós Újságírók Díja gáláján, ami egyben szerencse is, mert zavarában csak hebegett volna

TV2
TV2
Így viszont átugorhatta a beszédet, elég volt köszönetet mondania.

Kilencedik alkalommal hirdették ki a Televíziós Újságírók Díja nyerteseit, köztük volt Ördög Nóra is, mint a legjobb női műsorvezető. Bár már hetedik alkalommal kapta meg a díjat, legfrissebb Instagram posztja szerint nem számított az elismerésre, így némileg a szerencse művének tartja, hogy végül nem tudott részt venni a gálán, beszéddel ugyanis egyáltalán nem készült.

Ez a családi utazás már régóta fix volt, nem tudtam, hogy most lesz a gála, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. De talán szerencse is, mert fogalmam sincs, mit mondtam volna… Biztos nagyon akartam volna valami bölcset, velőset, vicceset, és zavaromban valami béna hebegés lett volna a vége. De szerencsére Fegya Maximus megtalálta a szavakat helyettem is. Így most már elég csak annyit írnom, hogy KÖSZÖNÖM!

– írta bejegyzésében a műsorvezető.

Ördög Nóra és a családja jelenleg Dubajban pihennek. Az odaút viszont nem volt problémamentes, a kisfiát ugyanis Budapesten nem engedték felszállni a repülőgépre, így Bécsig kocsival kellett menniük.

Kapcsolódó
Ördög Nóra kisfiát nem engedték fel a repülőre, a műsorvezető azt kéri, hogy tanuljunk a hibájából
Amíg a család többi tagja elrepült Budapestről, addig ők ketten kocsival indultak el Bécsbe, ahol egy másik társaság felengedte őket a gépre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik