Élet-Stílus

Ördög Nóra kisfiát nem engedték fel a repülőre, a műsorvezető azt kéri, hogy tanuljunk a hibájából

BIELIK ISTVÁN / 24.HU
BIELIK ISTVÁN / 24.HU
Amíg a család többi tagja elrepült Budapestről, addig ők ketten kocsival indultak el Bécsbe, ahol egy másik társaság felengedte őket a gépre.

Ördög Nóra és testvére karácsonyra különleges meglepetéssel készültek a szüleiknek, egy Dubaji utat ajándékoztat nekik, a fő cél az Expo volt. A minap a család el is indult a kiruccanásra, a műsorvezető kisfiát azonban nem engedték fel a gépre. Bár az útlevele csak augusztusban jár le, az Európai Unión belül még minimum 6 hónapig érvényesnek kell lenni az okmánynak, mikor valaki útnak indul.

Az öcsémmel karácsonyra azt ajándékoztuk a szüleinknek, hogy együtt elvisszük őket Dubajba az Expóra, és ha már ott vagyunk, a világ tetejére is. A reptéren ma reggel azonban kiderült, hogy Venci útlevele hiába érvényes, nem eléggé az. (Nem először fordul elő velünk.. Tanuljatok a mi hibánkból! Mindemellett nehezen fér bele a fejembe, hogy akkor minek a lejárati idő? Valami vagy érvényes vagy nem… Nem?) Egy szó mint száz, azt hittem, megszakad a szívem, ahogy öleltem a némán síró kisfiamat, aki az egészről semmit nem tehet. Gondolhatjátok… Ott álltunk az egész családdal, nyolcan, leforrázva (…) Venci útleve augusztusban jár le

– írta Instagramon.

A műsorvezető és kisfia végül kocsiba pattantak, és amíg a család többi tagja elrepült Budapestről, addig ők Bécsig mentek, ahol egy másik légitársaság már felengedte őket a gépre, amivel elrepülhettek Dubajba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik