Élet-Stílus

Janicsák Veca szerint nem rajta múlik, hogy jóban maradnak-e a volt férjével

RTL Klub
RTL Klub
Saját bevallása szerint ő mindent elkövet azért, hogy normális viszony lehessen köztük.

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel még 2020-ban váltak el, az énekeső viszont egy februári interjúban beszélt először a szakításukról. Pár nappal később az énekesnő volt férje is hozzászólt a történethez, szerinte úgy lett volna korrekt, ha Janicsák egyeztet vele, mielőtt bejelenti a válásukat.

Kapcsolódó
Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elváltak
Eközben egy súlyos betegséggel is diagnosztizálták az énekesnőt, ami miatt többé nem lehet gyereke.

Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk

– mondta akkor Ladányi Jancsó Ábel.

Minderre az énekesnő nem reagált, ma viszont a Reggeliben szűkszavúan azt mondta, hogy ő személy szerint mindent megtesz azért, hogy a kislányuk miatt jóban maradjanak az exével, így nem rajta múlik, hogyan alakul a kapcsolatuk. Amikor Papp Gergő a válás körüli „csúnyáskodásokat” említette a közelmúltból, amikről olvasni lehetett, Janicsák Veca a következőt felelte:

Az én részemről biztos nem. Én nem mondtam semmit. Azt gondolom, hogy »én« mindent megteszek a jó kapcsolat érdekében, úgyhogy rajtam nem múlik ez a dolog. Azt gondolom, nagyon fontos, hogy egy gyermeknek a szülei normális kapcsolatban legyenek

– mondta az énekesnő, aki jelenleg nagyon jól érzi magát a bőrében, és szerinte ez az első lépés afelé, hogy valaki nyitottá váljon egy új kapcsolatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik