Élet-Stílus

Britney Spearsnek sejtelme sincs arról, hogy kicsoda Pete Davidson és Scott Disick

Isaac Brekken / Getty Images for Clear Channel, Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images, George Pimentel / WireImage / Getty Images
Isaac Brekken / Getty Images for Clear Channel, Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images, George Pimentel / WireImage / Getty Images
Egy kis segítség: mindkettőjüknek a Kardashian családhoz van köze.

Britney Spears nemrég elárulta, hogy egészen idáig fogalma sem volt arról, hogy kicsoda az a Pete Davidson vagy Scott Disick, akik rendszeres szereplői a bulvárlapoknak. Az énekessel akkor jött szembe a két híresség neve, amikor meglátott egy videót, amiben bóhockodnak, ami annyira tetszett neki, hogy ő is megosztotta saját felületén. Az azóta már törölt videós poszthoz leírta, hogy ötlete sincs, kik ezek a személyek, mindenesetre nagyon viccesnek találja őket.

Kapcsolódó
Bármibe fog, érdemes figyelni rá – és valamiért a hollywoodi celebnők is megőrülnek érte
Hogyan lesz egy füves, tiniként Leonardo DiCaprio-ra maszturbáló Staten Island-i kölyökből híres humorista, aki – exei listáját elnézve – a legnagyobb nevekkel jön össze?

Pete Davidsont különben még Ariana Grande vőlegényeként ismerhettünk meg, egy ideje pedig Kim Kardashiannal jár. Szerelmi élete mellett szépen ível karrierje is, ugyanis már évek óta a Saturday Night Live című műsor egyik állandó szereplője, mellette pedig saját életéről is készített filmet. A Kardashian családhoz visszakanyarodva, Scott Disick korábban Kourtney Kardashiannal járt, akivel közös gyerekeik is születtek. Disick az egyik állandó szereplője volt a 2021-ben véget ért családi realitynek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik