Élet-Stílus

Szülés közben kiesett a szeme, a szülész és a szemész sem látott még ilyet

Nagyon nagy nyomást érzett a bal szemében, hetekbe tartott, míg visszatért a helyére.

A 23 éves Bethany Collins lányával, Phoebe Belle-lel vajúdott, mikor Pitocint kapott, egy szintetikus hormont, ami stimulálja a nő méhét és összehúzódásokat okoz, hogy felgyorsítsa a történéseket. Ennek ellenére Collins méhszája még mindig nem nyílt meg. Súlyos összehúzódásai voltak, miközben a baba pulzusa leesett, így epidurális érzéstelenítés mellett döntött.

Minden erejével nyomott, mikor erős nyomást érzett a bal szemében, és rájött, valami nincs rendben.

Egy pukkanást hallottam, és megkérdeztem az orvost, hogy a szemem a fejemben van? Azt mondta, igen, de kinyitottam a szememet és minden homályos volt. Iszonyatos nyomást éreztem a bal szememnél, de harmadszor is löktem és világra jött

– idézi a Mirror. A babát elvitték megvizsgálni, hogy minden rendben van vele, Collins pedig megkérdezte férjét is a szeméről, aki azt mondta határozottan kijjebb van, mint a jobb, de nem olyan vészes a helyzet.

Tíz perccel később a szeme tovább kilökődött, a helyzet pedig másnapra csak még rosszabb lett.

A szülészorvos is azt mondta, soha nem látott még ilyet, úgyhogy hívott is a kismamának egy szemészt, hogy nézzen rá.

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - 🍄

Az egyik nővér felajánlotta neki, ad egy tapaszt a szemére, hogy legalább a másikkal rendesen lásson. „Kaptam egy csomag mellbimbótakarót, és inkább azokat használtam.”

Másnap a szemész megnézte a szememet, és szintén úgy nyilatkozott, hogy még nem látott ilyet korábban.

Végül arra jutottak, hogy a nyomás miatt jött ki a szemgolyója, szóval várjanak, hogy visszalökődik-e a szeme. Két héttel később kezdett el javulni a helyzet, monoklija volt.

Kilógott és véraláfutásos volt (…) Hat hétbe telt, mire a szemem visszajött az arcomba, ahogy a másik, de azt hittem, pusztulásra vagyok ítélve. A dolgok most nagyszerűek, mert van egy csodálatos kéthónapos kislányom és két normális szemgolyóm.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik