Élet-Stílus

Nagy Ervin Zámbó Jimmy eljátszásáról: Tartok tőle

rtl klub
rtl klub
Amikor először közölték a színésszel, hogy el kéne játszania az énekest, nem ujjongott túlságosan.

Mint azt megírtuk, sorozat készül Zámbó Jimmy életéről, aminek főszerepét Nagy Ervin fogja játszani. A színész a Fókusznak mesélt arról, hogy mikor először megkeresték a szereppel, nem lelkesedett a dologért túlságosan, mert nagy feladatnak tartotta a Királynak is becézett énekes eljátszását.

Kapcsolódó
Nagy Ervin lesz a Zámbó Jimmyről szóló sorozat főszereplője
A nézők tíz epizódon át ismerhetik meg a 2001-ben elhunyt zenész életét.

Nekem egy nagy ellépés lesz a Nagy Ervin alap karakterétől. Őszintén szólva, tartok tőle. Vannak félelmeim. De engem ez általában arra sarkall, hogy nagyobb energiát forgassak a szerep megformálásába. De amikor először mondták, nem az volt, hogy huhú, hajrá, kapát-kaszát eldobok, megyek. Egy színészi kétség elhatalmasodott rajtam.

Nagy Ervin szerint a sorozat készítőinek mindenképp előnye az, hogy az emberek inkább csak Zámbó Jimmy színpadi énjét ismerték.

Iszonyú fejtörést okoz, meg egy nagy szabadság, hogy nem ismerték azt az arcát annyira. Kevesen tudják, milyen volt, mikor otthon ült, újságot olvasott és cigizett. Hozzájutottunk olyan anyagokhoz, amikhez senki. Egy színésznek korabeli VHS-kazettákból építkezni nagy dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik