Élet-Stílus

Megyeri Csilla az arcbőrébe töltette a hasából leszívott zsírt, hogy eltűnjenek a hegei

Life TV
Life TV
„Sokáig nagyon heges volt az arcbőröm, mert fiatalabb koromban nagyon csúnya pattanásokkal küzdöttem."

Megyeri Csilla a napokban a Metropolnak adott egy rövidebb interjút azzal kapcsolatban, hogyan éli mindennapjait, mennyire figyel külsejére, hogyan tartja magát formában és milyen szépészeti kezeléseket használ. Korábban Instagram-oldalára posztolt magáról egy smink nélküli szelfit, melyben leírta, hogy neki is vannak bőrhibái, és nem baj, ha néha napján meg kell mutatni azokat. A lap kérdésére elárulta arcápolási szokásait, például, hogy problémás bőrére minden nap használ fényvédőt, de azt is elmondta, hogy milyen módszerrel tüntette el a hegeket az arcáról.

Sokáig nagyon heges volt az arcbőröm, mert fiatalabb koromban nagyon csúnya pattanásokkal küzdöttem. Éppen ezért tavaly a hasamból leszívott zsírral töltettem fel a hegeket, és bár a gyógyulási idő hosszú volt, megérte. A hegek mellett van néhány májfoltom is, mert korábban nem használtam fényvédőt, pedig most már tudom, hogy az elengedhetetlen.

Legutóbb amiatt írtunk Megyeri Csilláról, mert ellátogatott egy családállító terápiára, nemrég pedig a gyerekvállalásról mesélt követőinek.

Kapcsolódó
Megyeri Csilla: Szeretnénk, de eddig még nem jött össze a baba
Meg akarja fejteni, mi a gátja annak, hogy nem születik le hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik