Élet-Stílus

Egy cukrászdai megrendelésből tudta meg, megcsalja a férje

Ha az embert megcsalják, soha nem könnyű megemészteni, talán még inkább így van ez, ha nem a hűtlen társ vallja ezt be, hanem véletlenül jövünk rá.

Ez történt egy amerikai nővel is, aki felvette a kapcsolatot egy cukrászdával, miután észrevette, hogy a férje pénzt küldött nekik közvetlenül Valentin-nap előtt. Nem értette, miért tette ezt a párja.

A történetet egy cukrászda osztotta meg TikTok-oldalán, de nem az, ahová a rendelés érkezett, annak tulajdonosa küldte tovább nekik. A videóban elmesélik, hogy a nő észrevett egy PayPal-tranzakciót, amit nem ismert fel, ezért felvette a kapcsolatot a cukrászdával, hogy megtudja mire fel történt. A cukrásza viszont (tévesen) azt feltételezte, hogy egy neki szánt Valentin-napi ajándékról van szó, amit kikotyoghatnak.

Remélem, nem rontok el semmilyen meglepetést, de van egy édességüzletem és Valentin-napra árulok ajándékdobozokat

– írta a cukrászda tulajdonosa, mire a nő azt válaszolta, hogy hülyének érzi most magát, mikor a legrosszabbat feltételezte a férjéről.

De aztán eljött a Valentin-nap, a nő pedig semmilyen ajándékdobozt nem kapott párjától. Újra gyanakodni kezdett, ezért ismét felkereste a cukrászdát, kinek szól a rendelés.

Csak egy csokor virágot kaptam a férjemtől, és arra lennék kíváncsi, mit vásárolt a férjem?

Mire a válasz az volt, hogy Ashlee névre készítettek egy tortát. Mire a nő válasza:

Ő a legjobb barátnőm!

A nő szembesítette azzal férjét, amire rájött, aki ezután szintén felkereste a cukrászdát, hogy mondják el a feleségének, hibáztak. Nem hibáztak egyébként, csak a férj szerint a kötelességük lenne ezt mondani, mert – mintha orvosi titoktartásról lenne szó – szerződésszegést követtek el azzal, hogy elmondták a feleségének, mit rendelt.

Erre írta egy kommentelő, hogy akkor

ő meg a házassági szerződést szegte meg.

@wanderlustsweets I would hate to be put in this position #storytime #MakeItGucci #SephoraLipLooks #cakedecorating #baking #trending #fyp #cheater ♬ Playboy - Jx.Zero

Ajánlott videó

Olvasói sztorik