Élet-Stílus

Kimentett a vízből egy férfit, majd agyonlőtte: nem vádolják meg az amerikai nyugdíjast

FOTOGRAFIA INC. / Getty Images
FOTOGRAFIA INC. / Getty Images
Egy bajba jutott, fiatal pár segítségére sietett egy idős házaspár március 15-én a dél-karolinai Keowee tavon. Az idős férfi végül lelőtte a fiatal férfit, akit megmentett. Az esetet jogos önvédelemnek minősítették, így az ügyben nem emelnek vádat.

Mentőmellény nélkül jetskizett a 29 éves Nathan Drew Morgan, és egy fiatal nő március 15-én a dél-karolinai Keowee tavon. A vízbe estek, a járművük körözni kezdett körülöttük. Egy idős házaspár egy motorcsónakkal azonnal a fiatalok segítségére sietett – írja a Guardian című brit lap.

Miután kihúzták a vízből, Morgan ellenségessé és agresszívvá vált. Minden áron vissza akarta szerezni a jetskit, veszekedni kezdett a partnerével, majd a megmentőivel is. A hatóságok szerint a fiatal férfi valószínűleg alkohol, vagy kábítószer hatása alatt állt, és a fiatal nővel már az előtt veszekedni kezdett, hogy a vízbe estek.

A fiatal nő, hogy lecsillapítsa, visszalökte Morgant a vízbe, az idős pár azonban újra kihúzta a férfit. Nem sokkal később a 74 éves férfi mellkason lőtte Morgant, aki a helyszínen meghalt. Az idős férfi azt mondta féltette a felesége és a saját életét. A hatóságok szerint jogos önvédelem történt, az ügyet vádemelés nélkül zárták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik