Élet-Stílus

Meghökkentő ok miatt küldték el az Airbnb-jéből a brazil Playmate-et

A 2015-ös Miss Bumbum nyertese, Suzy Cortez azt állítja, a szépsége miatt lett diszkrimináció áldozata.

Egy Playboy-modell azt állítja, hogy amikor elutazott a szüleit meglátogatni, és Airbnb-n foglalt magának szállást, akkor a szerinte „dögös csaj fóbiában” szenvedő házigazda „előítéletesen” viselkedett vele, és kirakta az ingatlanból.

A 31 éves brazil modell, Suzy Cortez állítólag több mint 300 ezer forintnak megfelelő összeget költött egy São Paulóban található lakásra, ahonnan kevesebb mint két nap után elküldte.

És nem is akárhogyan, a modell állítása szerint ugyanis a házigazda a holmijait inkább szemeteszsákokba dobta ahelyett, hogy odaadta volna neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Suzy Cortez (@suzycortezsteeldoll) által megosztott bejegyzés

Cortez – akinek a történetéről a New York Post is beszámolt – „üldözöttnek” érzi magát a megpróbáltatások miatt, amelyeket egy „horrorfilmhez” hasonlított. Azt mondta, be fogja perelni az Airbnb-t, de még nem nyújtott be semmilyen papírt.

Ez a legnagyobb előítélet és rémálom, amit valaha átéltem. Rendkívül zavarban vagyok és lelkileg is megrázott a dolog. A szüleimet meglátogató utazás horrorfilmmé változott

– mondta a modell a Jam Pressnek.

A Post megkereste az Airbnb-t az üggyel kapcsolatban, de egyelőre nem kommentálták Cortez vádjait.

Cortez szerint a házigazda panaszkodott a ruházatára – konkrétan egy pár edző leggingsre –, mielőtt a második nap lemondta volna a foglalását.

A második naptól kezdve jöttek a panaszok az edzőruhámra, ami egyébként egy leggings volt. A házigazda egyszerűen azt mondta, hogy el kell hagynom a lakást, mert ismerős emberek lakják, és én nem vagyok az.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Suzy Cortez (@suzycortezsteeldoll) által megosztott bejegyzés

A modell ezután kapott egy emailt az Airbnb-től, melyben közölték vele, hogy „nem tudták támogatni” a foglalását, ezért törölték azt. A házigazda állítólag még aznap elment a bérleményhez, és még azelőtt elkezdte kidobálni Cortez ruháit, hogy összepakolhatta volna őket.

„Csak azért jött be, mert üldöznek, mert túl szép vagyok”

– mondta Cortez, aki szerint más oka nem lehetett annak, hogy elküldték az ideiglenes bérleményből, ugyanis ő nem okozott kárt semmiben.

Az incidens után Cortez kihívta a rendőröket, akik segítségével vissza tudott menni a lakásba az útleveléért. A Miss Bumbum szépségverseny 2015-ös győzteseként és focirajongóként is ismert modell azt is elmondta, hogy a dráma közepette ideiglenesen eltávolították az Airbnb-profilját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Suzy Cortez (@suzycortezsteeldoll) által megosztott bejegyzés

Még maguk a rendőrök is abszurdnak tartották az egészet. Most teljesen tanácstalan vagyok, és lelkileg meg vagyok rázva. Hogy én vagyok az áldozata ennek az egésznek, miért? Előítélet, mert híres vagyok, vagy mert Playboyok címlapjain szerepeltem szerte a világon?

– tette fel a kérdést Suzy Cortez, akivel az Airbnb munkatársai egyébként végig kapcsolatban voltak.

Sőt, nemcsak visszatérítették a pénzét, hanem vizsgálatot is indítottak az ügyben, és végül a profilját is visszaállították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik