Élet-Stílus

A hatalmas szemöldökű nőre ráküldenék a gyámhivatalt a kommentelők

A brit nő szerint nem attól jó anya valaki, hogy normális méretű a szemöldöke.

Sammie-Jo Hailfordnak meglehetősen nagy szemöldökei vannak. Az angliai Grimsbyben élő anya egy évvel ezelőtt kezdte el szemhéjtussal festeni magát, és most épp így néz ki:

@sammie_jo_94 Duet me! #nobodybreaksmyheart #duet #duetwithme #fyp #makeup #biggerthebrowbiggertheboy ♬ Skins x Latch x 7 Years - Ginny Simp

A kétgyerekes anya, aki szerint menő lenne, ha az övé lenne Nagy-Britannia legnagyobb szemöldöke, a Daily Star brit bulvárlapnak elmondta: már hozzászokott, hogy az utcán néha kinevetik, de az interneten – üzenetek, kommentek formájában – rendkívül gonosz megjegyzéseket kap, pusztán a külseje miatt. Van, aki odáig megy, hogy Hailfordnak nem kellene gyerekeket nevelnie, és a gyámhivatal értesítésével fenyegetőzik.

A 27 éves nő ettől egyáltalán nem tart, hiszen állítása szerint nem a szemöldök határozza meg, hogy valaki jó anya-e vagy sem – márpedig ő annak tartja magát.

Abban is tévednek a trollok, hogy ilyen külsővel nem érdekli a férfiakat – Hailford szerint rengeteg üzenetet kap srácoktól, akik randiznának vele.

Azt sem bánja, hogy nem mindenkinek tetszik az általa választott imidzs: azt mondja, nem foglalkozik azzal, ki mit tart szépnek, és arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mind különbözőek vagyunk. A TikTokon is – ahol négy hét alatt 75 ezer követőre tett szert, sőt most már több mint 80 ezren figyelik a munkásságát – arra szeretné buzdítani a közönségét, hogy bártan vállalják fel magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik