Élet-Stílus

Eddig Elon Muskot figyelte meg a tini, most áttért az orosz oligarchákra

Vajon most is ajánlanak fel neki pénzt, hogy hagyja abba? És, ha igen, mennyit?

Jack Sweeney először azzal került a hírekbe, hogy oldalán nyomon követi Elon Musk magánrepülőgépét, aki erre 5 ezer dollárt ajánlott fel neki, csak fejezze már be. A tizenéves ebbe nem ment bele, 50 ezret kért, de arra meg a Tesla tulajdonosa mondott nemet.

Kapcsolódó
Elon Musk 5 ezer dollárt ajánlott egy tininek, hogy állítsa le az oldalát, ahol nyomon követi a magángépét
A szóban forgó Twitter-fiókot 117 ezren követik, így a Tesla-vezér ajánlata nem tekinthető túl nagyvonalúnak.

A tizenéves most az orosz oligarchák felé fordult, létrehozta a Russian Oligarch Jets Twitter-oldalt amely Oroszország leggazdagabbjainak hollétét követi nyomon. A milliárdosok magánrepülőit, helikoptereit, kereskedelmi repülőjáratait figyeli egy automatizált hírfolyamban. Az első tweet vasárnap ment ki, miután az Egyesült Államok szankciókat léptetett életbe Oroszország több oligarcha családjával szemben. A milliárdosok között van például Roman Abramovics, aki a napokban vélhetően az őt ért nyomás hatására ajánlotta fel a Chelsea focicsapatot egy alapítványnak.

Kapcsolódó
Roman Abramovics átadta a Chelsea irányítását
19 év után változott a klub tulajdonosa a vezetői pozícióból, hogy megvédje azt.

Őrületesek az oligarchák repülői, jóval hatalmasabbak, mint más gépek

– nyilatkozat a 19 éves a Bloombergnek, és hozzátette, ezek a milliárdosok legszívesebben olyan gépekkel repkednek, amiket általában kereskedelmi utakra használnak légitársaságok, mint az Airbus A319 és a Boeing 737.

A fiatal készített egy olyan fiókot is, amely az orosz elnök és más prominens oroszok repülőgépjeinek mozgását figyeli, de az nem túl pontos, mivel nem sok repülési adat elérhető róluk.

Az amerikaiak szankciói után több Putyinhoz közeli milliárdos is Montenegró és a Maldív-szigetek felé terelte megajachtját – számolt be róla a CNBC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik