Élet-Stílus

Rúzsa Magdi részletesen mesélt arról, milyen az élet a hármasikrekkel, mióta otthon vannak

CZEGLÉDI ZSOLT / MTI
CZEGLÉDI ZSOLT / MTI
Azt mondja, esznek, alszanak és ritkán sírnak.

Rúzsa Magdit és három babáját nemrég engedték haza a kórházból, az énekesnő a Balázsék című reggeli műsorban mesélt először arról, hogy milyen a kicsik nevelése otthon.

Kapcsolódó
Rúzsa Magdi: Amit a szülőszobában megéltem, az több mint profizmus
62 nap után kiengedték a kórházból, a hármasikreivel együtt.

Én nagyon ideges voltam. Volt pánik a fejemben. Mikor mondták a kórházban, hogy haza lehet menni… azon gondolkodtam, hogy azt a részleget hogyan tudnám magammal hozni haza, hogy ugyanaz a biztonság, nyugodtság meglegyen. El se tudtam képzelni, milyen lesz az átállás itthon, három pici babával. De cukin átálltak, szerintem észre se vették.

Az etetés megoldása nehézkes három gyerekkel, de az énekesnő megoldja.

Amikor egyedül vagyok, akkor zseniális: akrobatikus mutatványok vannak. Én etetem a babákat, van anyatejem, a harmadik nap óta mind a hármat etetem. Kettőt etetek, a harmadikat egy szoptatós párnába magam elé húzom, őt meg még egy kezemmel – tudom, hogy nem szabad – cumisüvegből etetem. Így szoktak ők háromszor együtt enni. Annyit esznek, hogy már fölborították a normál adagjukat. Itthon ugyanezt csinálják, és van, amikor nézünk, hogy ezt kiszedni már nem tudjuk belőlük.

Nagyon jó babák, mint az kiderült Rúzsa Magditól.

Ők esznek, annyit, hogy kiütik magukat. Kajakóma, és mennek aludni. Ezek a babák esznek, alszanak és mikor gondjuk van, jelentkeznek. Szuperek, alszanak evés után, nincs itt semmi, hogy órákig ringatni kellene őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik