Élet-Stílus

Szabados Ágnes: Néha zavar, hogy azt gondolják rólam, hogy karót nyelt vagyok

Szerinte az amúgy is fegyelmezett személyiségének nem feltétlen tesz jót a munkájával járó imidzs.

az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes járt Lilu műsorában, ahol amellett, hogy megmutatta, hogyan készül a mindennapi sminkje, olyan témákról beszélgettek, mint a híradós versenytáncos múltja vagy éppen a könyvkiadója, melyet még 2020-ban alapított. A műsor egy pontján, amikor éppen a szemét sminkelte, arról beszélt, néha úgy érzi, túlságosan fegyelmezettnek látják őt a nézők, pedig  a magánéletében ennél sokkal lazább karakter.

Kapcsolódó
Kiadót alapított és könyvesboltot nyit Szabados Ágnes, az RTL Klub híradósa
Évek óta népszerűsítette már az olvasást, most szintet lépett.

Tény, hogy a fegyelmezettségemen rontott a Híradó, olyan értelemben, hogy a saját személyiségemet még jobban elnyomja, mert amúgy is egy fegyelmezett lány vagyok, a táncból adódóan. Meg egyébként jó tanuló, sportoló voltam, de azért ennyire nem és rám rakódik egy híradós imidzs, ami nem baj, mert ez a munkám, az életem, de az biztos, hogy ennyire nem vagyok figyelmezett. Néha amúgy zavar, hogy azt gondolják rólam, hogy én karót nyelt vagyok. Sokszor kapok ilyen visszajelzést.

Ezután arra is rátértek, hogy könyvajánlói kapcsán szerinte aki kicsit is ismeri, láthatja, hogy mennyire szenvedélyesen adja elő egy-egy könyv történetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik