Élet-Stílus

Singh Viki tervei szerint idén felhajtás nélkül, titokban megy férjhez

Life TV
Life TV
Szeretne családot alapítani.

A Borsnak adott interjút Singh Viki, aki nemrég ünnepelte harminchatodik születésnapját, amit azzal a véleményezett, hogy még nem jött össze sem az esküvő, sem egy ház, sem pedig egy gyerek. A lapnak most olyan témákról mesélt, mint az internetes zaklatás, valamint, hogy milyen személyiségfejlődésen ment keresztül néhány év alatt, ugyanis korábban hagyta, hogy folyamatosan kihasználja jóindulatát a környezete.

Elegem lett abból, hogy Singh Viki mindig az a cukiskodó, jó fej lány, a szeretetfelhő, akivel bármit meg lehet tenni, akit fillérekért is el lehet hívni koncertezni, mert úgyis mindenben lehet rá számítani. Azt is megelégeltem, hogy az emberek rajtam köszörülik a nyelvüket, amikor beszámolok a súlynövekedésemről vagy a fogyásomról, esetleg bármi másról, ami hozzátartozik az élethez. Nehéz volt, de rá kellett ébrednem, hogy két választásom van: vagy a sarkamra állok és a jövőben kiállok magamért, vagy hagyom, hogy az emberek kihasználjanak. Az előbbi mellett döntöttem, és bár nem volt könnyű az átállás, mégis elkezdtem bevonzani az életembe a jó fordulatokat.

Ezután pedig jövőbeli terveiről is beszélt és kiderült, hogy már idén összeházasodnak párjával, valamint a családalapításon is gondolkodnak.

 Tomival házasságot és családot tervezünk. Szeretnénk házat vásárolni, hogy odaszülethessenek a gyermekeink. Tudom, hogy anyaként főleg nem engedhetem majd meg magamnak, hogy mások eltiporjanak vagy bántsanak, hiszen akkor már valaki más életéért is felelős leszek, ezért úgy érzem, manapság már nincs esély rá, hogy újra olyan naiv legyek, mint régen voltam.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik